TERMENI SI CONDITII

Ultima actualizare: -8-04-2020

1. Introducere

Bunvenit la Cabinet Individual de Psihologie Mușuroi Cosmin Ion!

Acești Termeni și condiții („Termeni”, „Condiții de serviciu”) guvernează utilizarea site-ului nostru web situat la https://psiholog-psihoterapeut-bucuresti.ro/ (împreună sau individual “Servicii”) oferite de Cabinet Individual de Psihologie Mușuroi Cosmin Ion.

Politica noastră de confidențialitate reglementează, de asemenea, utilizarea serviciului nostru și explică modul în care colectăm, protejăm și dezvăluim informațiile care rezultă din utilizarea dvs. de paginile noastre web.

Acordul dvs. cu noi include acești Termeni și Politica noastră de confidențialitate („Acorduri”). Recunoașteți că ați citit și înțeles acordurile și sunteți de acord să fiți obligați de acestea.

Dacă nu sunteți de acord cu (sau nu puteți respecta) acordurile, atunci este posibil să nu utilizați Serviciul, dar vă rugăm să ne informați prin e-mail la cmpsihoterapeut@gmail.com deci putem încerca să găsim o soluție. Acești Termeni se aplică tuturor vizitatorilor, utilizatorilor și altor persoane care doresc să acceseze sau să utilizeze Serviciul.

2. Communicații

Prin utilizarea serviciului nostru, sunteți de acord să vă abonați la buletine informative, materiale de marketing sau promoționale și alte informații pe care le putem trimite. Cu toate acestea, puteți renunța la primirea oricărei sau a tuturor acestor comunicări de la noi, urmând linkul de dezabonare sau prin e-mail la cmpsihoterapeut@gmail.com.

3. Achiziții

Dacă doriți să achiziționați orice produs sau serviciu pus la dispoziție prin intermediul Serviciului („Cumpărare”), vi se poate solicita să furnizați anumite informații relevante pentru Cumpărarea dvs., inclusiv, fără a se limita la, numărul dvs. de card de credit sau de debit, data de expirare a cardului dvs. , adresa de facturare și informațiile de expediere.

Dvs. reprezentați și garantați că: (i) aveți dreptul legal de a utiliza orice carduri sau alte metode de plată în legătură cu orice achiziție; și că (ii) informațiile pe care ni le furnizați sunt adevărate, corecte și complete.

Putem utiliza utilizarea serviciilor terților în scopul facilitării plății și finalizării Achizițiilor. Prin trimiterea informațiilor dvs., ne acordați dreptul de a furniza informațiile acestor terți, sub rezerva Politicii noastre de confidențialitate.

Ne rezervăm dreptul de a refuza sau anula comanda dvs. în orice moment, din motive inclusiv, fără a se limita la: disponibilitatea produsului sau serviciului, erori în descrierea sau prețul produsului sau serviciului, eroare în comanda dvs. sau alte motive.

Ne rezervăm dreptul de a refuza sau anula comanda dvs. în cazul în care este suspectată o fraudă sau o tranzacție neautorizată sau ilegală.

4. Concursuri, loturi și promoții

Orice concursuri, concursuri sau alte promoții (în mod colectiv, „Promoții”) puse la dispoziție prin intermediul Serviciului pot fi reglementate de reguli separate de acești Termeni de serviciu. Dacă participați la promoții, consultați regulile aplicabile, precum și politica noastră de confidențialitate. Dacă regulile pentru o Promovare intră în conflict cu acești Termeni de serviciu, se vor aplica regulile de promovare.

5. Rambursări

Emitem rambursări pentru contracte în 30 de zile de la achiziția inițială a Contractului.

6. Conținut

Serviciul nostru vă permite să postați, să conectați, să stocați, să partajați și să puneți la dispoziție anumite informații, text, grafică, videoclipuri sau alte materiale („Conținut”). Sunteți responsabil pentru Conținutul pe care îl postați prin sau prin intermediul Serviciului, inclusiv legalitatea, fiabilitatea și caracterul adecvat al acestuia.

Prin publicarea conținutului pe sau prin intermediul Serviciului, Dvs. reprezentați și garantați că: (i) Conținutul este al dvs. (îl dețineți) și / sau aveți dreptul de a-l utiliza și dreptul de a ne acorda drepturile și licența, astfel cum sunt prevăzute în acești Termeni și (ii) că postarea Conținutului dvs. pe sau prin intermediul Serviciului nu încalcă drepturile de confidențialitate, drepturile de publicitate, drepturile de autor, drepturile contractuale sau orice alte drepturi ale oricărei persoane sau entități. Ne rezervăm dreptul de a rezilia contul oricui a constatat că încalcă un drept de autor.

Vă păstrați toate drepturile asupra oricărui Conținut pe care îl trimiteți, îl postați sau îl afișați pe sau prin intermediul Serviciului și sunteți responsabil pentru protejarea acestor drepturi. Nu ne asumăm niciun fel de responsabilitate și nu ne asumăm nici o răspundere pentru Conținutul dvs. sau pentru orice postări ale terțului sau prin Serviciu. Cu toate acestea, prin publicarea conținutului folosind Serviciul ne acordați dreptul și licența de a utiliza, modifica, efectua public, afișa public, reproduce și distribui un astfel de conținut pe și prin intermediul Serviciului. Sunteți de acord că această licență include dreptul de a face conținutul dvs. disponibil pentru alți utilizatori ai Serviciului, care pot utiliza și Conținutul dvs. sub rezerva acestor Termeni.

Cabinet Individual de Psihologie Mușuroi Cosmin Ion are dreptul, dar nu obligația de a monitoriza și edita tot conținutul furnizat de utilizatori.

În plus, conținutul găsit pe sau prin intermediul acestui serviciu este proprietatea Cabinet Individual de Psihologie Mușuroi Cosmin Ion sau utilizat cu permisiunea. Nu puteți distribui, modifica, transmite, reutiliza, descărca, reposta, copia sau utiliza conținutul menționat, indiferent dacă este în întregime sau parțial, în scopuri comerciale sau pentru câștig personal, fără permisiunea în scris expresă din partea noastră.

7. Utilizări interzise

Puteți utiliza Serviciul numai în scopuri legale și în conformitate cu Termenii. Sunteți de acord să nu utilizați Serviciul:

0.1. În orice mod care încalcă orice lege sau reglementare națională sau internațională aplicabilă.

0.2. În scopul exploatării, vătămării sau încercării de a exploata sau dauna minorilor în orice mod, expunându-i la conținut inadecvat sau altfel.

0.3. Pentru a transmite sau procura trimiterea oricărui material publicitar sau promoțional, inclusiv orice „mail junk”, „scrisoare de lanț”, „spam” sau orice altă solicitare similară.

0.4. Pentru a înlocui sau încerca să însușească Compania, un angajat al Companiei, un alt utilizator sau orice altă persoană sau entitate.

0.5. În orice mod care încalcă drepturile altora sau în orice fel este ilegal, amenințător, fraudulos sau dăunător sau în legătură cu orice scop sau activitate ilegală, ilegală, frauduloasă sau dăunătoare.

0.6. Să se angajeze în orice altă conduită care restricționează sau inhibă utilizarea sau desfășurarea de către oricine a Serviciului sau care, după cum este stabilit de noi, poate dăuna sau jigni Compania sau utilizatorii Serviciului sau expune-i răspunderii.

În plus, sunteți de acord să nu:

0.1. Utilizați Serviciul în orice mod care ar putea dezactiva, supraîncărca, deteriora sau deteriora Serviciul sau interfera cu utilizarea serviciului de către orice altă parte, inclusiv capacitatea lor de a se angaja în activități în timp real prin intermediul Serviciului.

0.2. Utilizați orice robot, păianjen sau alt dispozitiv automat, proces sau mijloace pentru a accesa Serviciul în orice scop, inclusiv monitorizarea sau copierea oricărui material din Serviciu.

0.3. Utilizați orice proces manual pentru a monitoriza sau copia oricare dintre materialele de pe Serviciu sau pentru orice alt scop neautorizat fără acordul nostru scris anterior.

0.4. Folosiți orice dispozitiv, software sau rutină care interferează cu funcționarea corectă a Serviciului.

0.5. Introduceți viruși, cai troieni, viermi, bombe logice sau orice alt material care este dăunător sau dăunător tehnologic.

0.6. Încercați să obțineți acces neautorizat la, să interferați, să deteriorați sau să perturbați orice părți ale Serviciului, serverul pe care este stocat Serviciul sau orice server, computer sau bază de date conectat la Serviciu.

0.7. Serviciu de atac prin intermediul unui atac de refuz de serviciu sau un atac de refuz de serviciu distribuit.

0.8. Faceți orice măsură care poate deteriora sau falsifica ratingul Companiei.

0.9. În caz contrar, încercați să interferați cu buna funcționare a Serviciului.

8. Analytics

Putem utiliza furnizori de servicii terți pentru a monitoriza și analiza utilizarea serviciului nostru.

9. Fără utilizare a minorilor

Serviciul este destinat numai pentru acces și utilizare de către persoane fizice cu vârsta de cel puțin 18 ani. Accesând sau utilizând Serviciul, garantezi și îți dai seama că ai cel puțin 18 ani (18) ani și cu autoritatea, dreptul și capacitatea deplină de a încheia acest acord și de a respecta toți termenii și condițiile din Termeni. Dacă nu aveți cel puțin 18 ani (18) ani, vi se interzice accesul și utilizarea serviciului.

10. Proprietate intelectuală

Serviciul și conținutul său original (cu excepția Conținutului furnizat de utilizatori), caracteristicile și funcționalitatea sunt și vor rămâne proprietatea exclusivă a Cabinet Individual de Psihologie Mușuroi Cosmin Ion și a licențiatorilor săi. Serviciul este protejat de drepturi de autor, mărci comerciale și alte legi din țări străine. Mărcile noastre comerciale nu pot fi utilizate în legătură cu niciun produs sau serviciu fără acordul prealabil în scris al Cabinet Individual de Psihologie Mușuroi Cosmin Ion.

11. Politica de copyright

Respectăm drepturile de proprietate intelectuală ale altora. Politica noastră este să răspundem la orice afirmație conform căreia Conținutul postat pe Serviciu încalcă drepturile de autor sau alte drepturi de proprietate intelectuală („încălcarea”) oricărei persoane sau entități.

Dacă sunteți proprietar de drepturi de autor sau sunteți autorizat în numele unuia și considerați că lucrarea protejată prin drepturi de autor a fost copiată într-un mod care constituie încălcare a dreptului de autor, vă rugăm să trimiteți revendicarea dvs. prin e-mail la cmpsihoterapeut@gmail.com, cu subiectul: „Încălcarea drepturilor de autor” și includeți în revendicarea dvs. o descriere detaliată a presupusei încălcări, așa cum este detaliat mai jos, la „Notificare DMCA și Procedură pentru reclamații privind încălcarea drepturilor de autor”

Puteți fi dat la răspundere pentru daune (inclusiv costuri și onorarii avocaților) pentru prezentare greșită sau pretenții de rea-credință cu privire la încălcarea oricărui Conținut găsit pe și / sau prin Serviciu pe drepturile de autor.

12. Notificare DMCA și procedură pentru revendicări privind încălcarea drepturilor de autor

Puteți trimite o notificare în conformitate cu Digital Millennium Copyright Act (DMCA), furnizând agentului nostru de drept de autor următoarele informații în scris (a se vedea 17 U.S.C 512 (c) (3) pentru mai multe detalii):

0.1. o semnătură electronică sau fizică a persoanei autorizate să acționeze în numele proprietarului interesului dreptului de autor;

0.2. o descriere a operei protejate prin drepturi de autor pe care pretindeți că a fost încălcată, inclusiv adresa URL (adică, adresa paginii web) a locației unde există opera protejată de drepturi de autor sau o copie a operei protejate de drepturi de autor;

0.3. identificarea adresei URL sau a altei locații specifice de pe Serviciu unde se află materialul pe care îl revendicați;

0.4. adresa, numărul de telefon și adresa de e-mail;

0.5. o declarație de către dvs. că aveți o credință de bună credință că utilizarea în litigiu nu este autorizată de proprietarul dreptului de autor, agentul său sau legea;

0.6. o declarație făcută de dumneavoastră, făcută sub pedeapsă de sperjur, că informațiile de mai sus din notificarea dvs. sunt corecte și că sunteți proprietarul drepturilor de autor sau sunteți autorizat să acționeze în numele proprietarului dreptului de autor.

Puteți contacta agentul nostru pentru drepturi de autor prin e-mail la cmpsihoterapeut@gmail.com.

13. Raportarea erorilor și feedback

Ne puteți furniza fie direct la cmpsihoterapeut@gmail.com, fie prin intermediul site-urilor și instrumentelor terților cu informații și feedback cu privire la erori, sugestii pentru îmbunătățiri, idei, probleme, reclamații și alte probleme legate de Serviciul nostru („Feedback”). Recunoașteți și sunteți de acord că: (i) nu veți păstra, dobândi sau afirma niciun drept de proprietate intelectuală sau alt drept, titlu sau interes în sau despre feedback; (ii) Compania poate avea idei de dezvoltare similare cu feedbackul; (iii) Feedback-ul nu conține informații confidențiale sau informații de proprietate din partea dvs. sau a oricărui terț; și (iv) Compania nu are nicio obligație de confidențialitate cu privire la Feedback. În cazul în care transferul dreptului de proprietate către Feedback nu este posibil datorită legilor obligatorii aplicabile, acordați Companiei și filialelor sale un drept exclusiv, transferabil, irevocabil, gratuit, sub-autorizabil, nelimitat și perpetuu de utilizare ( inclusiv copierea, modificarea, crearea de lucrări derivate, publicarea, distribuirea și comercializarea) Feedback în orice mod și în orice scop.

14. Link-uri către alte site-uri web

Serviciul nostru poate conține legături către site-uri sau servicii web ale unor terți care nu sunt deținute sau controlate de Cabinet Individual de Psihologie Mușuroi Cosmin Ion.

Cabinet Individual de Psihologie Mușuroi Cosmin Ion nu are niciun control și nu își asumă nicio responsabilitate pentru conținutul, politicile de confidențialitate sau practicile site-urilor sau serviciilor terțe părți. Nu garantăm ofertele oricăreia dintre aceste entități / persoane sau site-urile lor web.

De exemplu, Termenii și condițiile prezentate au fost create folosind PolicyMaker.io , o aplicație web gratuită pentru generarea de documente legale de înaltă calitate. Generatorul gratuit de Termeni și condiții al PolicyMaker este un instrument gratuit ușor de utilizat pentru a crea un șablon excelent de Termeni și servicii. site web, blog, magazin online sau aplicație.

CONȚINUT ȘI ACORDĂȚI CĂ COMPANIA NU ESTE RESPONSABILĂ SAU RESPONSABILĂ, DIRECTĂ SAU INDIRECTĂ, PENTRU ORICE DANĂ sau PIERDERE CAUZATĂ SAU SUNT ALLEGATE A FI CAUSATE DE SAU ÎN CONEXIUNE CU UTILIZAREA SAU RELAȚII PRIVIND NICIUN CONȚINUT, MARFURI SAU SERVICII DISPONIBILE SUR ACESTE SITIURI SAU SERVICII WEB PENTRU PARTEA A TREIA PARTE.

Vă recomandăm cu tărie să CITIȚI TERMENII DE SERVICII ȘI POLITICI DE PRIVATIE A ORICEUI SITE-URI sau SERVICII WEB PE PĂRȚI.

15. Renunțarea la garanție

ACESTE SERVICII SUNT FURNIZATE DE COMPANIE PE O BAZĂ „AșA ESTE” ȘI „LA CA DISPONIBIL”. COMPANIA NU FĂ REPREZENTANȚE SAU GARANȚII ALE NICI UNUI TIP, EXPRIM SAU IMPLICATE, PRIVIND OPERAREA SERVICIILOR LOR, SAU INFORMAȚIILE, CONȚINUTUL SAU MATERIALELE INCLUSE DIN ACESTEA. ACORDATI EXPRIM CA UTILIZAREA DUMNEAVOASTRĂ A ACESTEI SERVICII, CONȚINUTUL lor ȘI ORICE SERVICII SAU OBIECTIVE OBȚINUTE DE LA NOI ESTE LA RISCUL DUMNEAVOASTRĂ.

NICIUNE COMPANIE NICI O PERSOANĂ ASOCIATĂ CU COMPANIE NU FĂ NICI O GARANȚIE SAU REPREZENTARE CU RESPECTUL COMPLETENȚEI, SECURITĂȚII, FIAGILITĂȚII, CALITĂȚII, ACURACIEI SAU DISPONIBILITĂȚII SERVICIILOR. FĂRĂ LIMITAREA ANUMITORULUI, NICIUNE COMPANIE NICI O ASOCIATĂ CU REPREZENTANȚI SAU GARANȚII CARE SERVICIILE, CONȚINUTUL lor, SAU ORICE SERVICII SAU ARTICOLURI OBȚINUTE PRIN SERVICII, VOR FI EXECURATE, FIAGILE, FĂRĂ EROARE, SAU NECUPRATE, DEFECTE CA SERVICIILE SAU SERVERUL CARE ÎL FAC DISPONIBIL SUNT FĂRĂ DE VIRUSURI SAU ALTE COMPONENTE NECESARE SAU CĂ SERVICIILE SAU ORICE SERVICII SAU ARTICOLURI OBȚINUTE PRIN SERVICII, ÎNTREBUIE ÎNTREBUIEȚI-VĂ NEVOILE SAU EXPECȚIILE.

COMPANIA NU ESTE DECLAMATĂ TOATE GARANȚIILE ORICE, DUPĂ CARE EXPRIMĂ SAU IMPLICITĂ, STATUTARĂ SAU ALTĂ, INCLUSĂ, DAR FĂRĂ LIMITAREA LA NICIUNE GARANȚII DE COMERCIALITATE, NEINFRINGERE ȘI FITNES PENTRU SCOPUL PARTICULAR.

ÎNVĂȚAREA NU AFECTEAZĂ NICI O GARANȚIE CARE NU POT FI EXCLUSE SAU LIMITATE ÎN CAZUL LEGII APLICABILE.

16. Limitarea răspunderii

EXCEPTAT CA PROHIBIT DE LEGE, VOI DEȚINEA SUA ȘI NOI NOI OFICIȚI, DIRECTORI, ANGAJATORI ȘI AGENȚI HARMLESS PENTRU ORICE DREPTURI INDIRECTE, PUNITIVE, SPECIALE, INCIDENȚALE, SAU CONSECUȚIONALE, CUM SE ARISTEAZĂ (IMPLICĂ TARIFELE ȘI TARIFELE ACȚIUNILOR) LITIGAȚIE ȘI ARBITRAȚIE, SAU ÎN TRIBUȚIE SAU LA APELARE, DACĂ ESTE ORA, DUPĂ CARE NU S-A INSTITUT LITIGARE SAU ARBITRAȚIE), DUPĂ ACȚIUNE DE CONTRACT, NEGLIGENȚĂ SAU ALTE ACȚIONI TORIOASE, SAU APARARE SAU ÎN CONECTĂ CU ACORD DE ACORD FĂRĂ LIMITAREA NICIUNE CELUȘI DE DREPTURI PERSONALE SAU DE DOMENIU DE PROPRIETATE, PRIN ACEST ACORD ȘI ORICE VIOLARE DE către DUMNEAVOASTRĂ ALE FĂRILOR, STATULUI SAU LOCALELOR, STATUTELOR, REGULELOR SAU REGULAȚIILOR, DACĂ COMPANIA A FOST PREVĂZUITĂ DE A AVIZA DE PREZENTA . FĂRĂ A FI PROHIBIT DE LEGE, DACĂ ESTE FĂRĂ RESPONSABILITATE ÎN PARTEA COMPANIEI, VA FI LIMITAT LA SUMA PLĂTITĂ PENTRU PRODUSE ȘI / SAU SERVICII, ȘI FĂRĂ CIRCUMSTANȚE NU VA FI FĂ DAUNE CONSECUȚIONALE SAU PUNITIVE. UNOR STATE NU PERMIS EXCLUDEREA SAU LIMITAREA DAUNELOR PUNITIVE, INCIDENTALE SAU CONSEQUȚIONALE, Așadar, LIMITAREA SAU EXCLUZIUL ANTERIOR NU POT FI APLICĂ LA TINE.

17. Terminare

Vă putem încheia sau suspenda contul și barul de acces la Serviciu imediat, fără notificare prealabilă sau răspundere, la discreția noastră, pentru orice motiv indiferent și fără limitare, inclusiv, dar fără a se limita la o încălcare a Termenilor.

Dacă doriți să reziliați contul, puteți renunța pur și simplu la utilizarea Service.

Toate prevederile Termenilor care, prin natura lor, ar trebui să supraviețuiască încetării, vor supraviețui rezilierii, inclusiv, fără limitare, prevederi de proprietate, exonerari de garanție, indemnizație și limitări ale răspunderii.

18. Legea guvernantă

Acești Termeni sunt reglementați și interpretați în conformitate cu legile României – București, care reglementează legea care se aplică acordului, fără a ține cont de dispozițiile sale de conflict.

Nerespectarea vreunui drept sau prevedere a acestor Termeni nu va fi considerată o renunțare la aceste drepturi. În cazul în care orice prevedere a acestor Termeni este considerată ca fiind invalidă sau neaplicabilă de către o instanță, celelalte dispoziții ale acestor Termeni vor rămâne în vigoare. Acești Termeni constituie întregul acord dintre noi cu privire la Serviciul nostru și înlocuiesc și înlocuiesc orice acorduri anterioare pe care le-am fi putut avea între noi cu privire la Serviciu.

19. Modificări la serviciu

Ne rezervăm dreptul de a retrage sau modifica Serviciul nostru, precum și orice serviciu sau material pe care îl furnizăm prin intermediul Serviciului, la discreția noastră fără notificare prealabilă. Nu vom fi responsabili dacă, din orice motiv, toate sau orice parte a Serviciului nu sunt disponibile în orice moment sau în orice perioadă. Din când în când, putem restricționa accesul la unele părți ale Serviciului sau la întregul Serviciu la utilizatori, inclusiv la utilizatorii înregistrați.

20. Modificări la termeni

Putem modifica Termenii în orice moment prin publicarea termenilor modificați pe acest site. Este responsabilitatea dvs. să revizuiți periodic acești Termeni.

Utilizarea dvs. continuă a Platformei după publicarea Termenilor revizui înseamnă că acceptați și sunteți de acord cu modificările. Este de așteptat să verificați frecvent această pagină, astfel încât sunteți la curent cu orice schimbare, deoarece acestea sunt obligatorii pentru dvs.

Prin continuarea accesului sau utilizării Serviciului nostru după ce revizuirile devin efective, sunteți de acord să fiți obligați de termenii revizuiti. Dacă nu sunteți de acord cu noii termeni, nu mai sunteți autorizat să utilizați Serviciul.

21. Renunțare și separabilitate

Nicio renunțare de către Companie la vreun termen sau condiție prevăzut în Termeni nu va fi considerată o renunțare ulterioară sau continuă la un astfel de termen sau condiție sau o renunțare la orice alt termen sau condiție și orice omisiune a Companiei de a-și afirma un drept sau o dispoziție în conformitate cu condițiile. nu constituie o renunțare la un astfel de drept sau dispoziție.

Dacă vreo dispoziție a Termenilor este deținută de o instanță sau un alt tribunal de jurisdicție competentă pentru a fi invalidă, ilegală sau nerespectabilă din orice motiv, o astfel de prevedere este eliminată sau limitată în măsura minimă, astfel încât dispozițiile rămase din Termeni vor continua în vigoare deplină și efect.

22. Recunoaștere

PRIN UTILIZAREA SERVICIULUI SAU ALTE SERVICII OFERITE DE NOI, ACȚIȚI CĂ AȚI CITIT ACESI TERMENI DE SERVICII ȘI ACORDĂȚI SĂ FIE ÎNCEPUT DE CEI.

23. Contactează-ne

Vă rugăm să trimiteți feedback, comentarii, cereri de asistență tehnică prin e-mail: cmpsihoterapeut@gmail.com .

Drepturi suplimentare aferente deciziilor automate 

Poți cere și obține intervenția umana cu privire la respectiva prelucrare, îți poți exprima propriul punct de vedere cu privire la aceasta și poți contesta decizia.

Pentru exercitarea acestor drepturi, poti trimite oricand un email cu solicitarile la adresa de email cmpsihoterapeut@gmail.com sau la telefonul 0744167342

Introduceți numele și emailul și apăsați pe butonul de mai jos pentru a Accesa Sfaturi....

You have Successfully Subscribed!

Call Now ButtonSună Acum pentru Detaliii