Despre Munay

Povestea Mea

Munay te acompaniază pe un drum infinit numit “VIAȚĂ”, unde simţi şi găseşti împreună cu el sensul existenţei prin pace, linişte şi iubire.
Alături de el, înveţi să accepţi curgerea vieţii, regăsindu-te în clipa prezentă. Odată intrat în această stare, înveţi să nu mai doreşti să defineşti şi redefineşti fiecare moment de viață, până la extenuare. Înveţi acceptarea. Vei începe să descoperi multe aspecte ale vieţii care te unesc cu semenii tăi şi acceptând diversitatea ca pe un dar ceresc, începi treptat să rezonezi cu ceea ce regăseşti ca fiind comun, descoperindu-te în tot ceea ce te înconjoară.

În prezenţa lui Munay, prin ghidajul său, începi să experimentezi trăirea iubirii necondiţionate, a recunoştinţei, a simplităţii, lucrând pentru aducerea acestor energii binefăcătoare în viaţa de zi cu zi. Munay nu are nimic de adăugat la ceea ce eşti. Prezenţa lui blândă, înțelegătoare, te ajută să laşi în urmă ceea ce nu eşti şi, cu răbdare, linişte şi pace interioară, să poţi ajunge la adevărata ta fiinţă unică, la bucuria de A EXISTA.

Omul Munay a fost călăuzit de viaţă să fie recunoscut şi iniţiat de către oameni deosebiţi din ţări ale Americii Latine ca purtător al energiei numite “Munay”.
Munay şi-a trăit viaţa aproape de natură începând cu Munţii Carpaţi ai copilăriei, Alpii tinereţii, minunatele Insule Britanice, urmând a se contopi pentru mulţi ani cu lumea Americii Latine,  din Patagonia şi până în Mexic.
În Americi a trăit alături de oamenii locului viaţa lor de zi cu zi şi a experimentat parte din culturile lor ancestrale. Totodată, Munay s-a implicat cu dăruire în multe proiecte sociale prin voluntariat.

Munay sau “Omul Punte”, cum l-au numit localnicii, a ajuns, prin  experienţa sa de viaţă, la simplitate. El consideră că această stare, această energie îţi este şi ţie accesibilă. Cu fiecare experienţă avută în prezenţa Omului Munay “călătoreşti” tot mai profund spre interiorul tău. O “călătorie” către acel “ACASĂ” unde regăseşti starea de pace şi de bine, acel “bine“ nedefinibil.

www.munayworld.com

Adresa de contact

Strada George Ranetti Nr.2-8, Bl.TR.1,Sc.1, Ap.1005, Sector 6, BUCUREȘTI ROMÂNIA

E-mail

cosmin.musuroi@yahoo.com

Telefon

0744 167 342

Introduceți numele și emailul și apăsați pe butonul de mai jos pentru a Accesa Sfaturi....

You have Successfully Subscribed!

Call Now ButtonSună Acum pentru Detaliii