Despre Gabriela Dobre

Povestea Mea

Întreaga mea lucrare,orice instrument aş folosi:pictură,ceramică,artă monumentală,artă decorativă,pictură intuitivă,meditaţie,ritualuri şamanice,reiki,radiestezie,oracol sau o altă Artă Divinatorie,este creată cu scopul de a-i susţine şi încuraja pe cei care aleg Schimbarea.
Schimbarea Paradigmei,schimbarea noastră ca Fiinţe Umane,schimbarea mediului din jurul nostru,prin Alegerea Conştienta,in fiecare secunda si cu fiecare respiraţie,a manifestării maximului de Potenţial Divin din interiorul nostru.
Trăim intr-un Vis… Prin Asumare devenim CoCreatori in acest Magic si Minunat context Holografic ,transformându-l in cel mai frumos Vis colectiv,pentru că atunci când alegi binele Suprem cu detaşare,alegi schimbarea,iar mediul din jur se va mula treptat pe ceea ce Tu,ca Fiinţa Conştientă,ai ales să Emani! Alegerea si Perseverenţa,este binomul care aduce Inevitabil Schimbarea.
În comunicarile mele cu Sferele Angelice,primesc uneori mesaje,care vin cu o semnătură,amprentă energetică,ce poate fi recognoscibilă,sau care uneori se poate reprezenta pe Sine cu o Claritate Perfectă.
Cu toate că acest Adevăr este canalizat de multe alte Fiinte de pe această planetă,se Arată prin fiecare intr-un mod Autentic,diversificat si irepetabil,chiar si atunci când mesajele sunt identice in conţinut sau forma.La baza a Tot si Toate sta un singur Dumnezeu,o Unică Sursă! Dacă simţiţi că întâlnirea cu mine vă poate fi spre un „mai bine”general,vă stau la dispoziţie atât cât se poate,în acest Magic Moment al Prezentului Continuu!
Inspiratii Divine,cu Pace şi Lumina,manifestate în şi prin Iubire!
Telefon:0722.481.914
E-mail:elis.art77@yahoo.com

Adresa de contact

Strada

E-mail

cosmin.musuroi@yahoo.com

Telefon

0744 167 342

Introduceți numele și emailul și apăsați pe butonul de mai jos pentru a Accesa Sfaturi....

You have Successfully Subscribed!

Call Now ButtonSună Acum pentru Detaliii